Ons verhaal.

Hands Holdling Dough

julépice.

De voorbije jaren experimenteerde Tim vaak met het bakken van brood in restaurant Woestyne. Ook in ons nieuw restaurant Compagnique krijgt julépice een centrale rol. Zijn spel van zoete en hartige smaken resulteerde in een bijzonder broodje dat we sinds het prille begin serveren bij het aperitief.

Julépice is een uniek en ambachtelijk brood met een minutieuze mengeling van suiker en grof zeezout voor een onweerstaanbare smaak. Door het gebruik van olijfolie in plaats van boter krijgt het brood een malse structuur die aan cake doet denken. Jong en oud smelt voor dit aperitief- en dessertbrood met geheime specerijenmix.

Julepice 010

Serveer het warm als aperitief of bij een dessert.

Julepice 006

Belgische
ambacht

Serve it hot

8 min — 180°C

Julepice 012

Julépice viel zo in de smaak bij de klanten van restaurant Woestyne dat zij ons inspireerden om het brood ook in de handel aan te bieden. Julépice is uw begin van een mooie avond en dat kan nu ook thuis.

Tim & Angelique